Marketingový plán pro Cafe 2 - Zbořilová, Marie (2024)
Bakalářská práce se zabývá marketingovou strategií a následně doporučením plánu pro Cafe 2, dceřinou pobočku Cafe 1. Je rozdělena do tří částí – teoretickou, metodologickou a praktickou. Teoretická část zmiňuje definici marketingu jako takového, členění jeho prostředí, náležitosti marketingového výzkumu, marketingový mix a následně implementaci SWOT analýzy. V metodologické části jsou popsány využité principy a postupy pro získání dat sloužících k výzkumu. V rámci praktické části je charakterizována společnost vlastnící tyto podniky a následně zpracován marketingový výzkum na Cafe 1, který slouží společně s daty z dotazníku k nastínění vhodných marketingových kroků pro Cafe 2. Zpracován je i marketingový výzkum pro novou pobočku, vyhodnocení a doporučení strategických kroků pro nalákání nové klientely a vyšší oblíbenosti podniku.