Generace Z a jejich přístupy k problémům v práci - Trinhová, Kieu Anh (2024)
Generace Z představuje pro firmy a organizace novou výzvu, ale zároveň i novou příležitost. Pochopení specifických rysů a motivací generace Z je klíčové pro efektivní spolupráci s nimi a pro budování silné a prosperující firmy v 21. století. Tato diplomová práce je zaměřena na analýzu přístupů generace Z k problémům v práci. Cílem práce je poskytnout cenné poznatky, které pomohou představené firmě lépe porozumět generaci Z a efektivně s ní spolupracovat.