Generace Z a jejich přístupy k problémům v práci - Trinhová, Kieu Anh; Legnerová, Kateřina, 1965-; Černá, Daniela; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2024)
Generace Z představuje pro firmy a organizace novou výzvu, ale zároveň i novou příležitost. Pochopení specifických rysů a motivací generace Z je klíčové pro efektivní spolupráci s nimi a pro budování silné a prosperující firmy v 21. století. Tato diplomová práce je zaměřena na analýzu přístupů generace Z k problémům v práci. Cílem práce je poskytnout cenné poznatky, které pomohou představené firmě lépe porozumět generaci Z a efektivně s ní spolupracovat.
Vedoucí práce: Kateřina Legnerová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses