Efektivita vzdělávacích programů v organizaci AIESEC - Kovalenko, Halyna; Palíšková, Marcela, 1961-; Stříteský, Marek; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2024)
Bakalářská práce se zabývá efektivitou vzdělávacích programů v organizaci AIESEC. Jejím hlavním cílem je formulace doporučení pro zlepšení stávajícího systému vzdělávání. Tento cíl je dále rozpracován do tří dílčích cílů: shrnutí základních teoretických východisek problematiky, analýzy silných a slabých stránek současného systému vzdělávání v organizaci a zjištění úrovně spokojenosti pracovníků se vzdělávacími programy. Teoretická část práce se zaměřuje na definování klíčových pojmů, význam systematického vzdělávání a rozvoje a na aktuální trendy v oblasti vzdělávání. Praktická část zahrnuje analýzu vzdělávacích aktivit organizace AIESEC a jejich hodnocení pomocí kvantitativních i kvalitativních metod, včetně dotazníkového šetření a hloubkového rozhovoru. Výsledkem práce jsou konkrétní doporučení zaměřená na zvýšení efektivity vzdělávacích programů a posílení spokojenosti jejich účastníků.
Vedoucí práce: Marcela Palíšková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses