Strategický plán tvorby na YouTube - Potměšil, Petr; Machek, Martin; Dvořáková, Šárka; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2024)
Diplomová práce se zabývá vývojem strategického plánu pro tvorbu obsahu na YouTube a dalších sociálních sítích. Cílem je představení klíčových aspektů, na které je při strategickém plánování tvorby třeba brát zřetel. Na základě těchto poznatků bude konstruován výzkum pro určení jednotlivých významností vybraných aspektů. Výzkum je prováděn formou případové studie na současném publiku YouTube kanálu Peca. Využité metody zahrnují individuální rozhovory se stávajícími diváky kanálu a také rozsáhlé dotazníkové šetření. Výsledky výzkumu poskytují doporučení pro budoucí strategická rozhodnutí a rozvoj kanálu. Práce přináší užitečné poznatky pro tvůrce obsahu na online platformách. Dále je práce využitelná pro marketingové agentury a obecně rozšiřuje akademickou bázi poznání o novou oblast tvorby na YouTube.
Vedoucí práce: Martin Machek
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses