Work-life balance zaměstnanců ve Stavební společnosti VARO, s.r.o. - Filipová, Karolína (2024)
Tato diplomová práce se zabývá konceptem work-life balance, jeho historickým vývojem a současným pojetím. Cílem je zhodnotit tuto problematiku zaměstnanců ve Stavební společnosti VARO, s.r.o. Praktická část je postavena na kvantitativním a kvalitativním výzkumu, jenž identifikuje hlavní problémy, přání a potřeby zaměstnanců spojené s work-life balance. Výsledky výzkumu poskytují hluboký vhled do aktuálního stavu WLB v rámci společnosti a předkládají doporučení pro zlepšení situace, která zahrnují návrhy na zlepšení komunikace ohledně poskytování nabízených benefitů, lepší organizace práce a plánování, podpora volného času a vytváření podpůrnějšího pracovního prostředí.