Work-life balance zaměstnanců ve Stavební společnosti VARO, s.r.o. - Filipová, Karolína; Němec, Otakar; Novák, František; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2024)
Tato diplomová práce se zabývá konceptem work-life balance, jeho historickým vývojem a současným pojetím. Cílem je zhodnotit tuto problematiku zaměstnanců ve Stavební společnosti VARO, s.r.o. Praktická část je postavena na kvantitativním a kvalitativním výzkumu, jenž identifikuje hlavní problémy, přání a potřeby zaměstnanců spojené s work-life balance. Výsledky výzkumu poskytují hluboký vhled do aktuálního stavu WLB v rámci společnosti a předkládají doporučení pro zlepšení situace, která zahrnují návrhy na zlepšení komunikace ohledně poskytování nabízených benefitů, lepší organizace práce a plánování, podpora volného času a vytváření podpůrnějšího pracovního prostředí.
Vedoucí práce: Otakar Němec
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses