Optimální pracovní prostředí a jeho dopad na pracovní výkon - Mikulová, Natálie; Šmíd, David; Legnerová, Kateřina, 1965-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2024)
Tato bakalářská práce se zaměřuje na analýzu současného stavu pracovního prostředí v administrativním sektoru vybrané společnosti a na navržení opatření pro jeho optimalizaci s cílem zvýšit pracovní spokojenost a jejich pracovní výkon. Teoretická část zkoumá různé aspekty pracovního prostředí, včetně pracovních podmínek, typů pracovišť a řízení lidských zdroj. Analytická část práce je zaměřena na provedení dotazníkového šetření, které mělo za cíl zjistit současný stav pracovního prostředí a identifikovat oblasti potřebující zlepšení. Na základě získaných dat jsou navržena konkrétní opatření pro optimalizaci pracovního prostředí s ohledem na potřeby zaměstnanců. Cílem práce je poskytnout společnosti užitečné nástroje pro vytváření podpůrného pracovního prostředí, které přispěje k lepšímu pracovnímu výkonu a zvýší pracovní spokojenost.
Vedoucí práce: David Šmíd
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses