Návrh strategie samofinancování pro Winternitzovu vilu - Šťovíčková, Zuzana; Prokůpek, Marek, 1987-; Lindner, Milan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2024)
Tato bakalářská práce se zabývá problematikou různých způsobů financování nestátních neziskových organizací v kultuře. Zaměřuje se na konkrétní subjekt, jímž je spolek Winternitzova vila, z. s., provozující prvorepublikovou stavbu architekta Adolfa Loose. Pomocí kvalitativního výzkumu v podobě rozhovoru s vedením rozebírá aktuální stav financování spolku. Na základě výzkumu v závěru navrhuje možné způsoby, kterými by bylo možné podpořit cíle organizace ohledně samofinancování spolku.
Vedoucí práce: Marek Prokůpek
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: arts management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses