Personální politika ve vybraných gastronomických organizacích - Holečková, Petra; Němec, Otakar; Petráček, David; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2024)
V rámci této práce se zaměřím na personální politiku ve vyhlášených gastronomických organizacích v Praze a zjistím, jak ji vnímají zaměstnanci. Praktická část se bude opírat o dotazníkové šetření, které proběhne ve vyhlášených restauracích, jehož obsahem budou otázky týkající se pracovní spokojenosti, možností odměňování, příležitostí k pracovnímu rozvoji a dalších témat úzce souvisejících s personální politikou. Cílem je identifikovat silné a slabé stránky v této oblasti a zjistit, co zaměstnanci oceňují a co by mělo být vylepšeno či změněno. Tato práce přinese důležité poznatky o tom, jak zaměstnanci vybrané gastronomické skupiny vnímají personální politiku a zda jsou s ní obeznámeni. Informace, které zaměstnanci poskytnou, budou přínosné jak pro uchazeče o práci v dané restauraci, tak pro její personální oddělení.
Vedoucí práce: Otakar Němec
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses