Financování Police Symphony orchestra, z.s. : Analýza a optimalizace financování a crowdfundingových aktivit v kontextu populární kultury - Oupická, Anežka (2024)
Tato diplomová práce analyzuje finanční stránku Police Symphony Orchestra, z.s.Cílem práce bylo zhodnotit, jak je spolek finančně stabilní a udržitelný do budoucna. Vyhodnocení porbíhalo na základě vypracované finanční analýzy. V závěru jsou formulována doporučení, které by organizaci do budoucna měly pomoc ve zlepšení její finanční situaci.