Financování Police Symphony orchestra, z.s. : Analýza a optimalizace financování a crowdfundingových aktivit v kontextu populární kultury - Oupická, Anežka; Hucková, Barbara, 1964-; Šmíd, Ilja, 1952-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2024)
Tato diplomová práce analyzuje finanční stránku Police Symphony Orchestra, z.s.Cílem práce bylo zhodnotit, jak je spolek finančně stabilní a udržitelný do budoucna. Vyhodnocení porbíhalo na základě vypracované finanční analýzy. V závěru jsou formulována doporučení, které by organizaci do budoucna měly pomoc ve zlepšení její finanční situaci.
Vedoucí práce: Barbara Hucková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: arts management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses