Marketingová komunikace sportovního klubu - Škrobánková, Růžena (2024)
Tato diplomová práce se zaměřuje na vypracování komunikační strategie pro sportovní klub v okrese Ústí nad Orlicí, s cílem zlepšit jeho obraz a zvýšit počet dětí v náborech. Práce analyzuje jak sekundární, tak primární data včetně obsahu webu a komunikace na sociálních sítích, charakteristik služeb v porovnání s konkurencí. Na základě analýz byl sestaven návrh komunikační strategie využívající model SOSTAC a See-Think-Do-Care.