Marketingová komunikace sportovního klubu - Škrobánková, Růžena; Zamazalová, Marcela; Dvořáková, Michaela; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2024)
Tato diplomová práce se zaměřuje na vypracování komunikační strategie pro sportovní klub v okrese Ústí nad Orlicí, s cílem zlepšit jeho obraz a zvýšit počet dětí v náborech. Práce analyzuje jak sekundární, tak primární data včetně obsahu webu a komunikace na sociálních sítích, charakteristik služeb v porovnání s konkurencí. Na základě analýz byl sestaven návrh komunikační strategie využívající model SOSTAC a See-Think-Do-Care.
Vedoucí práce: Marcela Zamazalová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses