Strategická a finanční analýza vybrané společnosti - Obukhova, Evelina; Štamfestová, Petra, 1984-; Tyll, Ladislav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2024)
Cílem této bakalářské práce bylo zhodnotit stav společnosti XY, pomocí různých metod strategické a finanční analýzy. Zkoumali jsme finanční a strategickou pozici společnosti pro období 2018–2022. Práce se skládala ze dvou hlavních částí. První, teoretická část podrobně popisovala metody a nástroje, které byly použity k analýze finanční a strategické situace. Praktická část práce byla věnována analýze finanční situace společnosti XY, dále analýze vnějšího a vnitřního prostředí a SWOT analýze. V závěru práce byly shrnuty hlavní body získané z komplexní analýzy a na základě nabytých informací byly formulovány závěr a doporučení pro další rozvoj společnosti.
Vedoucí práce: Petra Štamfestová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses