Strategická analýza společnosti Red Bull s.r.o - Hlobilek, Marek; Krause, Josef, 1978-; Dvořáček, Jiří, 1947-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2024)
Cílem této bakalářské práce je poskytnout strategická doporučení na základě důkladné strategické analýzy společnosti Red Bull. Práce zkoumá vnitřní a vnější faktory ovlivňující tržní pozici a konkurenceschopnost společnosti, prochází analýzou strategie, vize, mise a hodnot, jak makrookolí, tak mikrookolí. Dále poskytuje detailní analýzu vnitřních zdrojů pomocí VRIO analýzy, hodnototvorného řetězce a produktové analýzy. Syntéza těchto poznatků vede k formulaci SWOT analýzy a identifikaci klíčových rizik, které jsou základem pro strategická doporučení.
Vedoucí práce: Josef Krause
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses