Strategická analýza společnosti DV Batelov - Hrůza, Tomáš; Krause, Josef, 1978-; Jurek, Martin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2024)
Dlouhodobá strategie by měla být nedílnou součástí každé firmy, neboť se jedná o plán, podle kterého se bude podnik řídit, aby dosáhl stanovených cílů. Avšak v praxi se strategie často zapomínají aktualizovat v návaznosti na změny prostředí firem. Proto je cílem této práce pomocí metod strategické analýzy zhodnotit současnou pozici DV Batelov na trhu a navrhnout strategická opatření. Tohoto cíle bude naplněno analýzou vnějšího a vnitřního okolí společnosti a provedení syntézy, přičemž na závěr práce bude vypracováno strategické doporučení pro management podniku. Provedením těchto metod se dojde ke zjištění, zda DV Batelov dostatečně využívá příležitostí na trhu a využívá maximální potenciál firmy.
Vedoucí práce: Josef Krause
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses