Strategie růstu společnosti Sportegy Futures s.r.o. - Vopičková, Barbora (2024)
Práce se zaměřuje na strategii růstu společnosti Sportegy Futures s. r. o. Cílem bylo identifikovat konkrétní problémy v rámci růstu této firmy a současné postupy vylepšit za účelem upevnění a zlepšení tržní pozice. Zároveň se v rámci výzkumu zkoumal vliv studia v USA na české sportovce. Výzkum byl prováděn na sportovcích pomocí dotazníkového šetření. Na základě těchto výsledků se může firma vymezit, uchopit to jako svoji silnou stránku a být tak hlavním propagátorem myšlenky jít studovat do USA a věnovat se sportu naplno. V praktické části byly použity poznatky z výzkumu prováděného pro účely této bakalářské práce a dále byly aplikovány vybrané metody strategické analýzy. Pro syntézu výsledků byl kromě SWOT analýzy využit také Business Model Canvas a následně byly firmě poskytnuty návrhy a doporučení ke strategii firmy.