Strategie vybrané firmy (Pivovar Falkenštejn) - Folc, Adam; Dvořáček, Jiří, 1947-; Krause, Josef, 1978-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2024)
Cílem diplomové práce je návrh strategických kroků pro Pivovar Falkenštejn, který se nachází v Národním parku České Švýcarsko. Vstupem pro návrh této strategie je strategická analýza firmy včetně finanční analýzy. Práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část. V teoretické části práce jsou popsány základní pojmy týkající se strategie firmy a jsou zde představeny nástroje strategické analýzy a finanční analýzy. V praktické části jsou veškeré popsané nástroje strategické a finanční analýzy vypracovány pro firmu Pivovar Falkenštejn. Po zhodnocení výsledků této analýzy je v práci odpovězeno na výzkumné otázky, zda je firma finančně stabilní, jaké konkrétní strategické kroky by měli majitelé realizovat a jaký přístup ke strategii by měli zvolit.
Vedoucí práce: Jiří Dvořáček
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses