Interakce mezi online a offline marketingem v Omnichannel strategiích - Phamová, Kristýna; Zamazalová, Marcela; Procházková, Markéta; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2024)
Tato bakalářská práce se zaměřuje na zkoumání dynamického propojení online a offline marketingu v rámci omnichannel strategií. Cílem je analyzovat mediální konzumaci a na základě těchto analýz hodnotit účinnost oslovení cílové skupiny vybraných společností. Součástí práce je také porovnání marketingových kampaní, které implementují omnichannel strategii, a formulování doporučení pro zlepšení marketingové komunikace na základě zjištěných dat. Práce se zaměří na osvědčené principy úspěšných marketingových strategií, propojujících online a offline svět, aby poskytla praktická doporučení pro marketéry. Cílem je ukázat, jak efektivně integrovat digitální technologie do marketingových aktivit a lépe reagovat na měnící se potřeby spotřebitelů v digitálně propojené společnosti.
Vedoucí práce: Marcela Zamazalová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses