Dopravní situace města Beroun a jeho spojení s Prahou - Mysík, Tomáš; Mervart, Michal, 1977-; Židová, Veronika; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2024)
Město Beroun se dlouhodobě potýká s problémy, které s sebou nesou stále navyšující se objemy dopravy v regionu. Zejména se jedná o tranzitní dopravu, která s sebou nese mnoho negativních externalit. Dopravní situace města Beroun a jeho spojení s Prahou je diplomová práce zabývající se rešerší dopravní situace města Beroun a možnostmi jeho rozvoje. Teoretická část slouží k vysvětlení a popsání základních pojmů týkajících se tématu práce a popsání metod, kterých práce využívá k analýze. V praktické části se práce orientuje na bližší představení města a jeho analýzu z pohledu dopravy a dopravních možností. Práce zároveň analyzuje dopravní spojení s hlavním městem Prahou, které hraje v situaci města významnou roli. Po analýze je vytvořena analýza SWOT a následně jsou navrhnuta možná řešení nalezených problematik.
Vedoucí práce: Michal Mervart
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses