Programové změny ve vybraných pobočkách Českých center v období 2018-2023 - Mlčochová, Mariana; Hucková, Barbara, 1964-; Kouba, Vojtěch, 1983-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2024)
Tato práce se zaměřuje na analýzu programových aktivit vybraných poboček českých center v zahraničí v průběhu šesti let. Jedná se o pobočky Varšava, Bukurešť, Vídeň, New York, Madrid a Tel Aviv. Autorka zkoumá proměny v kategoriích událostí, zdůvodňuje anomálie a identifikuje konkrétní změny v programech. Kvalitativní výzkum, provedený formou rozhovorů s pracovníky českých center a hloubkové analýzy dat, poskytuje podrobný obraz vývoje programové činnosti.
Vedoucí práce: Barbara Hucková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: arts management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses