Strategická analýza společnosti Big Shock, s.r.o. - Havel, Matyáš; Mikan, Pavel, 1963-; Rosecká, Nikola; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2024)
Bakalářskou prací je zpracována strategická analýza společnosti Big Shock, s.r.o., s cílem navrhnout strategická doporučení se zaměřením na zvýšení konkurenceschopnosti a tržního podílu na trhu. Společnost se zaobírá výrobou a distribucí primárně energetických nápojů s názvem Big Shock, s.r.o., dále též distribucí například čipsů Springles, čajů Ahmed Tea, ledové kávy MR. BROWN či kanadského sirupu Steeve. Závěrem práce je syntéza použitých analytických metod zpracovaných z veřejně dostupných dat, z nichž vychází cílená strategická doporučení pro budoucí vývoj firmy.
Vedoucí práce: Pavel Mikan
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses