Sestavení business modelu pro specifickou výrobu spodního prádla - Stočesová, Barbora (2024)
Cílem práce je vytvořit business model, který se zaměřuje na rozvoj podnikání v oblasti oděvního průmyslu s důrazem na lokální výrobu. Dílčím cílem je analýza potřeb konkrétní skupiny žen v oblasti specifického spodního prádla.