Sestavení business modelu pro specifickou výrobu spodního prádla - Stočesová, Barbora; Bočková, Nina, 1971-; Svobodová, Ivana, 1969-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2024)
Cílem práce je vytvořit business model, který se zaměřuje na rozvoj podnikání v oblasti oděvního průmyslu s důrazem na lokální výrobu. Dílčím cílem je analýza potřeb konkrétní skupiny žen v oblasti specifického spodního prádla.
Vedoucí práce: Nina Bočková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses