Krize středního managementu v gastronomickém průmyslu v hlavním městě - Tugusheva, Alsu (2024)
Bakalářská práce se zaměřuje na analýzu současné situace středního managementu v gastronomickém průmyslu, identifikaci příčin jeho krize a návrh strategií k řešení této krize. Teoretická část zkoumá základní koncepty krize a středního managementu, stejně jako jeho aktuální specifika, zatímco praktická část využívá metodu jednopřípadové studie a hloubkových polostrukturovaných rozhovorů s odborníky, s cílem získat perspektivu zástupců The Miners na tuto aktuální problematiku. Získaná data slouží jako základ pro formulaci celkem 7 konkrétních doporučení, která mají sloužit k zlepšení situace v praktické rovině. Kromě toho se získávají cenné interní komentáře od vlastníků a manažerů, které přinášejí užitečné rady a upozorňují na potenciální rizika a výzvy v oboru.