Krize středního managementu v gastronomickém průmyslu v hlavním městě - Tugusheva, Alsu; Cejthamr, Václav, 1964-; Kukliš, Igor; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2024)
Bakalářská práce se zaměřuje na analýzu současné situace středního managementu v gastronomickém průmyslu, identifikaci příčin jeho krize a návrh strategií k řešení této krize. Teoretická část zkoumá základní koncepty krize a středního managementu, stejně jako jeho aktuální specifika, zatímco praktická část využívá metodu jednopřípadové studie a hloubkových polostrukturovaných rozhovorů s odborníky, s cílem získat perspektivu zástupců The Miners na tuto aktuální problematiku. Získaná data slouží jako základ pro formulaci celkem 7 konkrétních doporučení, která mají sloužit k zlepšení situace v praktické rovině. Kromě toho se získávají cenné interní komentáře od vlastníků a manažerů, které přinášejí užitečné rady a upozorňují na potenciální rizika a výzvy v oboru.
Vedoucí práce: Václav Cejthamr
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses