Transformace a restrukturalizace firmy AVE a.s. v důsledku pandemie Covid-1 - Drbohlav, Václav; Schönfeld, Jaroslav; Smrčka, Luboš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2024)
Cílem práce je zhodnotit stav podniku AVE a.s. a opatření provedená v důsledku pandemie Covid-19. Porovnání hospodaření a provozu firmy v letech 2019-2022. V této době zasáhla svět pandemie viru Covid-19, která významně ovlivnila celý svět. Dopady na cestovní ruch byly enormní, jelikož státy uzavřely své hranice a lidem nebylo umožněno cestovat. Tato práce se zabývá dopady na konkrétní rodinnou společnost provozující hotely v Praze.
Vedoucí práce: Jaroslav Schönfeld
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses