Validace digitálního projektu Upfesto - Barták, Filip; Andera, Michal, 1984-; Hron, Michal; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2024)
Předmětem zkoumání této diplomové práce je tvorba a validace digitálního business modelu v rané fázi. Cílem digitálního projektu Upfesto je poskytnout veřejnosti jednotný nástroj pro tvorbu a organizaci volnočasových událostí a eventů. V první části jsou definované pojmy vztahující se k tomuto tématu, představeny teoretické rámce pro tvorbu a vývoj business modelu a jejich přístupu k validaci. V druhé části je prakticky uplatněn vybraný teoretický rámec a je zkoumán pokus o dosažení validace. Z tohoto důvodu bylo vyvinuto digitální MVP sloužící k měření chování uživatelů a sběru zpětné vazby. Na základě získaných poznatků je business model upraven a proveden další pokus o validaci. Nakonec jsou shrnuty a vyhodnoceny výsledky a vyvozena praktická doporučení pro digitální podnikatele.
Vedoucí práce: Michal Andera
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses