On-line marketing přes sociální sítě - Quang, Thai (2024)
Téma bakalářské práce je věnováno online marketingu na sociálních sítích s důrazem na efektivní využití tohoto nástroje pro propagaci produktů. Práce se zaměřuje na konkrétní podnik v oblasti prodeje květin a přináší teoretický pohled na online marketing a sociální sítě. Analytická část se soustředí na aktuální situaci podniku v online marketingové komunikaci a jeho postavení na trhu. S využitím analýzy MML-TGI, dotazníkového šetření a konkurenční analýzy jsou získána data, na jejichž základě jsou navržena doporučení pro optimalizaci marketingové strategie. Tato práce představuje užitečný zdroj pro podnikatele, kteří chtějí efektivně využívat sociální sítě k získání většího povědomí o své značce a přilákat nové zákazníky.