Strategická analýza Profitech Food, s.r.o. - Rjaško, Vojtěch; Krause, Josef, 1978-; Bruder Badie, Natálie; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2024)
Cílem této bakalářské práce je zjištění silných stránek a příležitostí společnosti Profitech Food s.r.o., které mají potenciál podpořit růst a prosperitu podniku s cílem zvýšení tržního podílu a zlepšení konkurenčního postavení na trhu. Bakalářská práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část. Teoretická část popisuje jednotlivé analýzy a metody, které jsou dále využity v druhé, praktické části. Empirická stránka bakalářské práce aplikuje charakterizovanou metodiku na analyzovaný podnik s cílem zjištění nejen silných a slabých stránek, ale také příležitostí a hrozeb, které definují aktuální stav podniku. Vše proniká do závěrečné konkluze, kde jsou podniku navrženy a doporučeny kroky k zajištění cíle, tedy zvětšení tržního podílu a vylepšení konkurenčního postavení.
Vedoucí práce: Josef Krause
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses