Zhodnocení finančního zdraví společnosti Singing Rock s.r.o. - Kameník, Jan; Ligocká, Marie; Laboutková, Šárka; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2024)
Cílem bakalářské práce je zhodnotit finanční situaci společnosti Singing Rock s.r.o. s využitím účetních výkazů dostupných za roky 2018-2022. V teoretické části práce je zdůrazněn účel finanční analýzy, zdrojové informace, vybrané metody finanční analýzy a bankrotní a bonitní modely. V praktické části práce jsou aplikovány metody finanční analýzy a vypočítány bankrotní a bonitní modely představené v teoretické části. V praktické části jsou diskutovány dosažené výsledky, a to také ve srovnání s oborovými hodnotami. V závěru bakalářské práce je zhodnoceno finanční zdraví společnosti Singing Rock s.r.o., jsou zdůrazněny silné stránky společnosti, případně jsou definována doporučení pro zlepšení problémových oblastí.
Vedoucí práce: Marie Ligocká
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses