Strategická analýza beauty care divize společnosti Henkel ČR s. r. o. - Bartošová, Adéla; Krause, Josef, 1978-; Rudolfová, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2024)
Předmětem bakalářské práce „Strategická analýza kategorie Beauty Care společnosti Henkel ČR, spol. s. r. o.“ je komplexní zpracování strategické analýzy. Cílem práce je identifikace, analýza a vyhodnocení současné situace, která působí na vnitřní i vnější okolí kategorie Beauty Care společnosti. První část práce je zaměřena teoreticky a obsahuje všechny potřebné informace vztahující se ke strategické analýze vnitřního i vnějšího prostředí podniku. Druhá část je praktická, jsou zde provedeny jednotlivé analýzy společnosti a její konkurence, díky kterým jsou identifikovány silné a slabé stránky, příležitosti a hrozby. Na základě zjištěných výsledků z analýz, které jsou shrnuty ve SWOT analýze a analýze zranitelnosti, jsou k závěru sestavena doporučení, díky kterým by mohly jednotlivé značky divize vylepšit své postavení na trhu.
Vedoucí práce: Josef Krause
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses