Marketingový potenciál současného českého klenotnictví pro příslušníky generace Z - Hertlová, Simona; Kubaš, Mario, 1981-; Hucková, Barbara, 1964-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2024)
Cílem práce je analyzovat zákaznický potenciál generace Z pro drobné podnikatele na trhu s klenoty v České republice. V teoretické části práce shrnuje charakteristiku a nákupní chování generace Z, zabývá se šperkem včetně jeho produktového zařazení a popisuje český trh se šperky pomocí analýzy PESTEL a konkurenčního prostředí. Ve výzkumné části je využita kombinace kvalitativních a kvantitativních výzkumných metod. Na základě dat získaných od příslušníků generace Z jsou pro konkrétní klenotnické značky formulována doporučení, která mohou značky ve svých strategiích aplikovat, aby byly pro zákazníky generace Z do budoucna atraktivní a mohly si tak s předstihem budovat své zákaznické základny.
Vedoucí práce: Mario Kubaš
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: arts management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses