Cenová komparace vlakové a autobusové dopravy do vybraných evropských destinací - Čápová, Eva; Mervart, Michal, 1977-; Zelený, Lubomír; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2024)
Tato práce se zaměřuje na analýzu cenové výhodnosti vlakových a autobusových spojů vypravovaných z Prahy do slovenského Popradu, maďarské Budapešti, polského Krakova a italských Benátek. Tato práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část. Kdy v teoretické části je zpracována literární rešerše a dále jsou popsané vybrané destinace a vybrané způsoby dopravy i s jejich dopravci. V praktické části byla provedena samotná cenová analýza, a to pomocí reálných cen nalezených na stránkách společností.
Vedoucí práce: Michal Mervart
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses