Strategická analýza podniku Cryptomania, s.r.o. - Kramářová, Adéla (2024)
Tato bakalářská práce se zaměřuje na strategickou analýzu firmy Cryptomania, s.r.o., specializující se na firemní kurzy a šifrovací hry. Cílem práce je poskytnout podrobný pohled na současné strategické postavení společnosti a identifikovat potenciální oblasti pro zlepšení. Využívá se kombinace kvalitativních a kvantitativních metod, včetně PEST analýzy, Porterova modelu 5 sil, SWOT analýzy a analýzy vazeb. Získané výsledky budou poskytnuty prostřednictvím komplexního vhledu do vnějšího a vnitřního prostředí firmy, identifikace klíčových faktorů ovlivňujících její úspěch. Na základě analýzy budou formulována doporučení pro zvýšení konkurenceschopnosti a udržitelnosti firmy. V případě implementace navržených strategií může firma dosáhnout dlouhodobého úspěchu a efektivně reagovat na rychlé změny v obchodním prostředí.