Strategická analýza podniku Družstevní závody Dražice – strojírna s.r.o. - Poledne, David; Krause, Josef, 1978-; Bruder Badie, Natálie; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2024)
Předmětem bakalářské práce je podrobné vyhotovení strategické analýzy. Cílem práce je identifikace a analýza klíčových faktorů, které ovlivňují vnitřní a vnější okolí podniku. Bakalářská práce je rozdělena do dvou částí, a to teoretické a praktické části. První část obsahuje jednotlivé nástroje a analýzy, které jsou potřebné ke zhotovení strategické analýzy. V druhé části jsou analýzy a nástroje strategické analýzy aplikovány pro vybraný podnik. Na konci druhé části je provedena SWOT analýza a analýza rizik, shrnutí slabých a silných stánek. Na konci práce jsou sepsána doporučení, od kterých se odvíjejí benefity pro podnik, jako jsou zlepšení postavení na trhu.
Vedoucí práce: Josef Krause
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses