Analýza krizové komunikace společnosti Future Farming s.r.o. - Rajalová, Lucie (2024)
Bakalářská práce se zabývá analýzou krizové komunikace společnosti Future Farming působící v oblasti aquaponického zemědělství. Teoretická část se zaměřuje především na problematiku krizové komunikace a mediální analýzu, která je klíčová pro posouzení její efektivnosti při krizi. Dále se zaměřuje na zasazení krizové komunikace do PR, prostřednictvím kterého společnost buduje vztahy se stakeholdery a ovlivňuje svoji pověst a důvěryhodnost. Praktická část nejdříve představuje společnost Future Farming a popisuje dluhopisovou kauzu. Následně analyzuje aplikovaní krizové komunikace společností a hodnotí její prvky a použití. Klíčovým záměrem této analýzy je zjištění, zda měla nedostatečná komunikace negativní vliv na zvládání krize a vztahy se stakeholdery. Závěrem práce je komplexní zhodnocení krizové komunikace na základě výstupu mediální analýzy a hloubkových rozhovorů.