Analýza krizové komunikace společnosti Future Farming s.r.o. - Rajalová, Lucie; Dvořáková, Michaela; Zamazalová, Marcela; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2024)
Bakalářská práce se zabývá analýzou krizové komunikace společnosti Future Farming působící v oblasti aquaponického zemědělství. Teoretická část se zaměřuje především na problematiku krizové komunikace a mediální analýzu, která je klíčová pro posouzení její efektivnosti při krizi. Dále se zaměřuje na zasazení krizové komunikace do PR, prostřednictvím kterého společnost buduje vztahy se stakeholdery a ovlivňuje svoji pověst a důvěryhodnost. Praktická část nejdříve představuje společnost Future Farming a popisuje dluhopisovou kauzu. Následně analyzuje aplikovaní krizové komunikace společností a hodnotí její prvky a použití. Klíčovým záměrem této analýzy je zjištění, zda měla nedostatečná komunikace negativní vliv na zvládání krize a vztahy se stakeholdery. Závěrem práce je komplexní zhodnocení krizové komunikace na základě výstupu mediální analýzy a hloubkových rozhovorů.
Vedoucí práce: Michaela Dvořáková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses