Dopady na umístění sídla subjektu v historicky významné kulturní památce budovy EXPO 58 v Letenských sadech - Kosejková, Viktorie; Hucková, Barbara, 1964-; Prokůpek, Marek, 1987-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2024)
Zkoumání dopadů umístění sídla firem v historicky a kulturně významné budově Restaurace Praha Expo 58. Analýza, jak vnímání této ikonické budovy ovlivňuje každodenní operace a vnější image sídlících firem. Praktická část kombinuje kvantitativní a kvalitativní metody, zahrnující dotazníky a rozhovory s bývalými a současnými zaměstnanci a řediteli firem. Výsledky ukázaly, že přestože historický význam budovy přináší řadu výhod, jako je zvýšení prestiže a inspirativní pracovní prostředí, existují výzvy spojené s údržbou a byrokracií. Práce přináší hlubší porozumění specifikům práce v historických budovách a jejich dopadu na moderní organizace, a může sloužit jako podklad pro další výzkumy i praktické aplikace v oblasti správy nemovitostí a kulturního dědictví.
Vedoucí práce: Barbara Hucková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: arts management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses