Budoucnost událostí pro veřejnost v prostorách Toulcova dvora - Šorf, Dominik (2024)
Cílem práce je zjistit, co se stane, když se v ekocentru Toulcův dvůr přestanou pořádat velké komunitní a kulturní události . Jejich počet totiž v současnosti klesá, což je spojeno s přílišnou odděleností členských organizací, která bude ovlivňovat i jiné oblasti provozu a celkově budoucí směřování ekocentra. Veřejnost, zaměstnanci i část politické reprezentace ve dvoře velké komunitní a kulturní události očekává. Organizace by mohly zvýšit svou aktivitu v jiných oblastech – např. pořádat více menších veřejných událostí, které jsou výdělečnější a mají také větší edukační dopad. Větší propojení mezi zaměstnanci a organizacemi by Toulcovu dvoru rovněž prospělo.