Budoucnost událostí pro veřejnost v prostorách Toulcova dvora - Šorf, Dominik; Kouba, Vojtěch, 1983-; Hucková, Barbara, 1964-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2024)
Cílem práce je zjistit, co se stane, když se v ekocentru Toulcův dvůr přestanou pořádat velké komunitní a kulturní události . Jejich počet totiž v současnosti klesá, což je spojeno s přílišnou odděleností členských organizací, která bude ovlivňovat i jiné oblasti provozu a celkově budoucí směřování ekocentra. Veřejnost, zaměstnanci i část politické reprezentace ve dvoře velké komunitní a kulturní události očekává. Organizace by mohly zvýšit svou aktivitu v jiných oblastech – např. pořádat více menších veřejných událostí, které jsou výdělečnější a mají také větší edukační dopad. Větší propojení mezi zaměstnanci a organizacemi by Toulcovu dvoru rovněž prospělo.
Vedoucí práce: Vojtěch Kouba
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: arts management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses