Návrh eventu pro firmu S námi Fpohybu s.r.o. - Hrdinová, Adéla (2024)
Tato bakalářská práce se zaměřuje na analýzu a zlepšení organizace konkrétního eventu pro firmu S námi Fpohybu s.r.o. Event je navržený pro profesionály v oblasti HR a je zaměřen na poskytování praktických nástrojů pro zlepšení fyzického zdraví při kancelářském zaměstnání. Cílem práce je vyhodnocení úspěšnosti organizovaného eventu na základě zpětné vazby účastníků a navržení setu doporučení, které firma využije pro organizaci dalších eventů. Tato práce využívá kombinaci kvalitativních a kvantitativních metod s cílem získat komplexní pohled na realizaci celého eventu. Na závěr je proveden kvantitativní hodnotící dotazník, pomocí kterého jsou získány informace, ze kterých byla konstruována doporučení týkající se načasování marketingové komunikace, vylepšení obsahu a struktury eventu, či změny cílové skupiny pro zacílení na méně konkurenční trh. V případě aplikace těchto doporučení do praxe firma vylepší celkovou organizaci, zvýší celkovou spokojenost účastníků a podpoří tak budování následných dlouhodobých spoluprací.