Návrh eventu pro firmu S námi Fpohybu s.r.o. - Hrdinová, Adéla; Dvořáková, Michaela; Skuhrovcová, Eliška; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2024)
Tato bakalářská práce se zaměřuje na analýzu a zlepšení organizace konkrétního eventu pro firmu S námi Fpohybu s.r.o. Event je navržený pro profesionály v oblasti HR a je zaměřen na poskytování praktických nástrojů pro zlepšení fyzického zdraví při kancelářském zaměstnání. Cílem práce je vyhodnocení úspěšnosti organizovaného eventu na základě zpětné vazby účastníků a navržení setu doporučení, které firma využije pro organizaci dalších eventů. Tato práce využívá kombinaci kvalitativních a kvantitativních metod s cílem získat komplexní pohled na realizaci celého eventu. Na závěr je proveden kvantitativní hodnotící dotazník, pomocí kterého jsou získány informace, ze kterých byla konstruována doporučení týkající se načasování marketingové komunikace, vylepšení obsahu a struktury eventu, či změny cílové skupiny pro zacílení na méně konkurenční trh. V případě aplikace těchto doporučení do praxe firma vylepší celkovou organizaci, zvýší celkovou spokojenost účastníků a podpoří tak budování následných dlouhodobých spoluprací.
Vedoucí práce: Michaela Dvořáková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses