Stanovení hodnoty společnosti AGRIMEX Vestec a.s. za účelem plánované fúze - Dvořáček, Tomáš (2024)
Cílem diplomové práce je stanovení spravedlivé hodnoty společnosti AGRIMEX Vestec a.s. k 31. 12. 2019. Stanovení hodnoty je provedeno za účelem plánované fúze. Diplomová práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část. Teoretická část obsahuje základní informace o metodách ocenění podniku a popis postupu stanovení hodnoty, který je posléze použit v praktické části. Praktická část obsahuje finanční a strategickou analýzu, analýzu generátorů hodnoty, finanční plán a výstupem praktické části je stanovení hodnoty společnosti AGRIMEX Vestec a.s.