Stanovení hodnoty společnosti AGRIMEX Vestec a.s. za účelem plánované fúze - Dvořáček, Tomáš; Schönfeld, Jaroslav; Kuděj, Michal; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2024)
Cílem diplomové práce je stanovení spravedlivé hodnoty společnosti AGRIMEX Vestec a.s. k 31. 12. 2019. Stanovení hodnoty je provedeno za účelem plánované fúze. Diplomová práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část. Teoretická část obsahuje základní informace o metodách ocenění podniku a popis postupu stanovení hodnoty, který je posléze použit v praktické části. Praktická část obsahuje finanční a strategickou analýzu, analýzu generátorů hodnoty, finanční plán a výstupem praktické části je stanovení hodnoty společnosti AGRIMEX Vestec a.s.
Vedoucí práce: Jaroslav Schönfeld
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses