Optimalizace skladových zásob na prodejnách podniku Vasky trade s.r.o. - Staněk, Vít; Vinš, Marek; Kočenda, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2024)
Bakalářská práce se zabývá optimalizací skladových zásob na prodejnách podniku Vasky Trade s.r.o. Problém tvoří skladové zásoby na prodejnách, jejichž optimalizaci komplikují faktory velikosti skladových prostor a frekvence doskladnění. Cílem práce je navrhnout změny ve fungování podniku, které povedou k optimalizaci skladových zásob. Práce se dále zabývá problematikou sezónnosti a obrátkovosti zboží. Primární data poskytuje ERP systém podniku ABRA GEN software. Pro kvalitativní výzkum jsou provedeny rozhovory s majitelem firmy a vedoucí prodejny. V kvantitativním výzkumu jsou využity statistické metody, dále analýzy ABC a XYZ.
Vedoucí práce: Marek Vinš
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses