Evaluace galerijní výstavy umělce Badiucao v Centru současného umění DOX - Kabelková, Justina (2024)
Práce zkoumá možnosti evaluace galerijních výstav na příkladu výstavy MADe IN CHINA konané v roce 2022 v Centru současného umění DOX v Praze. Výstava prezentovala dílo čínského disidentního umělce známého pod pseudonymem Badiucao, který ve svých dílech poukazuje na omezování lidských práv a další politická témata. Samotná evaluace zahrnuje rozhovory s pořadateli o cílech, kterých se výstava snažila dosáhnout a analýzu reflexí od návštěvníků, kteří výstavu navštívili. Výsledkem práce je zhodnocení výstavy na základě dosažení jejich cílů.