Evaluace galerijní výstavy umělce Badiucao v Centru současného umění DOX - Kabelková, Justina; Prokůpek, Marek, 1987-; Kouba, Vojtěch, 1983-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2024)
Práce zkoumá možnosti evaluace galerijních výstav na příkladu výstavy MADe IN CHINA konané v roce 2022 v Centru současného umění DOX v Praze. Výstava prezentovala dílo čínského disidentního umělce známého pod pseudonymem Badiucao, který ve svých dílech poukazuje na omezování lidských práv a další politická témata. Samotná evaluace zahrnuje rozhovory s pořadateli o cílech, kterých se výstava snažila dosáhnout a analýzu reflexí od návštěvníků, kteří výstavu navštívili. Výsledkem práce je zhodnocení výstavy na základě dosažení jejich cílů.
Vedoucí práce: Marek Prokůpek
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: arts management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses