Strategická analýza Hyundai Motor Czech s.r.o. - Brabec, Michael (2024)
Bakalářská práce se zaměřuje na provedení strategické analýzy společnosti Hyundai Motor Czech, předního prodejce vozů korejské značky Hyundai na českém trhu s automobily. Cílem práce je identifikovat silné a slabé stránky společnosti, analyzovat externí prostředí a navrhnout strategická doporučení pro její budoucí rozvoj. Práce používá známé metody a nástroje strategické analýzy, které jsou dopodrobna rozebrány v teoretické části s pohledy předních odborníků v oboru, a pak následně v teoretické části aplikovány na problematiku zkoumané firmy. Výsledky této analýzy mohou poskytnout užitečné poznatky pro strategické rozhodování nejen pro společnost Hyundai Motor Czech, ale i pro další aktéry na českém trhu s automobily.